Akademia Natury
  • Zdrowe odżywianie
  • Zdrowe przepisy
  • Higiena naturalna
  • Naturalne leczenie

Kategoria - Pasty i pasztety

pasztet z soczewicy

Pasztet z soczewicy

pasta z ciecierzycy z pomidorami

Pasta z ciecierzycy z pomidorami

Pasta warzywna

Pasta warzywna

Pasta z jajek

Pasta z jajek

pasta z fasoli mung

Pasta z fasoli mung

Pasta z soczewicy i bakłażana z pieczarkami

Pasztet z soczewicy i bakłażana

Pasta z soczewicy czerwonej

Pasta z soczewicy czerwonej

pasta z fasoli mung z pomidorami

Pasta z fasoli mung i pomidorów

Pasta z awokado

Pasta z awokado

Zdrowe przepisy

  • Śniadania
  • Pieczywo
  • Pasty i pasztety
  • Zupy
  • Dania bezmięsne
  • Dania mięsne
  • Obiadowe dodatki
  • Ciasta i ciasteczka
  • Do picia

Co warto wiedzieć o tych przepisach?

Pięć Przemian

Potrawy są przygotowywane z zachowaniem zasad 5 Przemian. Wynika z tego wiele zalet, które możesz poznać klikając w ten link.

W przepisie zostały użyte skróty:

O – Przemiana Ognia, smak gorzki
Z – Przemiana Ziemi, smak słodki
M – Przemiana Metalu, smak ostry
W – Przemiana Wody, smak słony
D – Przemiana Drzewa, smak kwaśny

Pamiętaj!

Pomiędzy przemianami powinien być czas potrzebny, aby składniki nowej przemiany połączyły się z pozostałymi. Dlatego zachowaj niewielkie przerwy. W jednej przemianie możesz dodać kilka składników równocześnie.

Newsletter

Wysyłamy tylko wyselekcjonowane informacje. Zapisz się jeśli zdrowie jest dla Ciebie ważne.

Chcemy abyś każdego dnia czuł się lekko, szczęśliwie i aby to co jesz było wartościowe i najlepsze dla Ciebie.
Chcemy Cię wspierać i pomagać, abyś zmieniał swoje przekonania żywieniowe na zdrowsze.

© 2013-2018. Kopiowanie i rozpowszechnianie bez zgody AkademiaNatury.pl surowo zabronione.

  • Napisz do nas
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.Zamknij